Annons

Apples nya streamingtjänst lockar miljontals användare

Apples vd Tim Cook, Oprah Winfrey, vf för Oprah Winfrey Network, och regissören Steven Speilberg vid ett evenemang på Steve Jobs Theater i Cupertino i mars 2019.
Apples vd Tim Cook, Oprah Winfrey, vf för Oprah Winfrey Network, och regissören Steven Speilberg vid ett evenemang på Steve Jobs Theater i Cupertino i mars 2019. Foto: David Paul Morris
Apples nya streamingtjänst, Apple TV+, har lockat till sig miljontals användare som också tillbringar mycket tid på tjänsten. Det rapporterar Variety med hänvisning till källor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Hur många som betalar för tjänsten går däremot inte att veta. Enligt nyhetssajten lär en stor del av användarna utnyttja Apples existerande provperiod på sju dagar.

Därutöver kan alla som köpt en Iphone, Ipad, Mac eller Ipod efter 10 september aktivera tjänsten gratis i ett års tid.

Men det som mest imponerat på källorna uppges vara den höga aktiviteten på tjänsten. Tittarna tillbringar i snitt över en timme på tjänsten per dag. Mest populära är originalserierna ”For all Mankind”, ”The Morning Show”, och ”See” men än så länge är det bara de första tre episoderna som släppts. Tidig statistik visar att många sett minst två av episoderna per serie.

Apple TV+ lanserades den 1 november.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer