Annons

Här byggs Stockholms mest attraktiva arbetsplatser SPONSRAT AV Atrium Ljungberg

Mags vd Daniel Hasselberg.

Ruzzle-utvecklaren Mag köper Quizkampens FEO Media

Quizbröder. Från vänster, grundarna av FEO Media: Kalle Landin, Olle Landin, Henrik Willstedt och Robert Willstedt.

Quizkampen-grundaren om försäljningen: ”Vi ville olika saker”

Maxine Williams, global mångfaldschef på Facebook, är en av paneldeltagarna på Epicenter på fredagsmorgonen.

#Metoo på agendan när Facebooks mångfaldschef besöker Stockholm

Från vänster: Mark Zuckerberg, Priscilla Chan och Emma Lundberg.

Chan och Zuckerberg ger pengar till KTH-forskare

Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:
Annons
Sponsrat innehåll från Atrium Ljungberg

Här byggs Stockholms mest attraktiva arbetsplatser

Genom projektet Sickla Front skapar Atrium Ljungberg nu ett unikt erbjudande för företag i jakt på lokaler. Här får hyresgästerna möjlighet att utforma sina egna kontor i ett av Stockholms mest spännande områden – ett stenkast från innerstaden men utan innerstadshyrorna. ”Det är lätt att bli en attraktiv arbetsgivare med det som Sickla kan erbjuda” säger Camilla Waxin uthyrningsansvarig på Atrium Ljungberg
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Sickla är idag en av Stockholms mest inspirerande stadsdelar. De gamla industrilokalerna blandas upp med nyproduktion, shopping, restauranger, utbildning och kultur i en stadsdel full av rörelse.

– Sickla har blivit en dynamisk del av Stockholm som växer och utvecklas snabbt. Man möts av en unik atmosfär och en spännande blandning av gammalt och nytt. Den industriella historien finns också bevarad genom de renoverade industrifastigheterna, säger Camilla Waxin, uthyrningsansvarig på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg.

En bidragande orsak till att Sickla blivit så populärt är enligt Camilla Waxin kommunikationsmöjligheterna. Stadsdelen ligger bara ett stenkast från innerstaden och ett tiotal busslinjer passerar Sickla, oavsett tid på dygnet, och tar dig till Slussen på sju minuter. Sedan oktober går Tvärbanan till Sickla station ända från Solna och år 2025 får stadsdelen dessutom en tunnelbanestation. Närheten till staden, utan innerstadshyrorna, har redan lockat Atlas Copco, Intrum Justitia, Stora Enso, PWC och Domstolsverket till området och den utvecklingen har bara börjat.

För att fullborda kopplingen till innerstaden bygger Atrium Ljungberg nu Sickla Front, ett kontorskvarter som sammanlänkar Sickla med Hammarby Sjöstad. Totalt rör det sig om 30 000 kvm kontorsyta och ett parkeringshus i den sista etappen, byggnaderna får rollen som Sicklas och Nackas nya entré och projektet förväntas stå klart hösten 2018.

Enligt Camilla Waxin kommer Sickla Front, utöver sitt attraktiva läge, erbjuda hyresgästerna moderna och ljusa kontor med generösa takhöjder, terrasser och modern teknik. Byggnaderna kommer dessutom vara miljöcertifierade enligt det internationella certifieringssystemet BREEAM. Domstolsverket har redan valt att teckna avtal och intresset bland potentiella hyresgäster är stort, inte minst för att företagen ges möjlighet att själva vara med och utforma kontoren för att främja deras affärer på bästa sättet.

Läs mer om Sickla Front här.

Samtidigt är själva lokalerna bara en del av det som Camilla Waxin tror kommer locka företag och människor till Sickla Front. En minst lika stor dragningskraft ser hon i det växande utbudet av service, shopping, restauranger och nöjen. Det finns även goda träningsmöjligheter med flera gym och vackra promenad- och joggingstråk längs vattnet.

– Det är lätt att bli en attraktiv arbetsgivare med det som Sickla kan erbjuda. Kombinationen av arbetsplatser, handelsplats, bostäder och verksamheter för kultur, service och lärande gör Sickla till en komplett stadsmiljö. 

Hur ser Atrium Ljungbergs framtida planer ut i Sickla?

– Vi fortsätter utvecklingen av området med mer kontor, shopping, service, bostäder och utbildning. Under hösten inleds bygget av ett vårdhus och ett hotell. Med respekt för platsens själ får vi Sickla att växa vidare och för med det industrihistoriska arvet in i framtiden.

Läs mer om Sickla Front här.


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Atrium Ljungberg och ej en artikel från Dagens industri